mastürbasyon üzerine - altıcizilen

Follow me on Twitter

mastürbasyon üzerine

mastürbasyon üzerine

Paylaş

Beyin cinsel organa düşsel bir konu bulur. Bu konunun canlı simgesi olmak ele düşer. El komedyendir. Önce falan, ardından filan rolü oynar. Dilediğince cımbız, çekiç, şapka siperi, düdük, tarak, ilkeller içinhesap makinesi, sağır-dilsizler için alfabe vb. olur. Ama başyapıtı mastürbasyondur. O zaman yine dilediğince penis ya da vajinaya dönüşür. Zaten elle cinsel organın buluşması kadar kolay bir şey yoktur. Kendi haline bırakılmış, kol boyunca rastgele sallanan el, er geç ?gerçekte neredeyse hemen- cinsel organla karşılaşır. İnsanın dizine, böbreklerine, kulağa dokunması özel bir bükme çabası gerektirir. Ama cinsel organa dokunmak hiç de böyle bir çaba gerektirmez. İşi oluruna bırakmak yeter. Ayrıca, cinsel organ boyutu ve biçimiyle elin işlemine son derece elverişlidir. Bir başın, bir ayağın hatta bir başka elin kavramalara ya da eli hoşnut eden kavramalara ne derece az uygun olduğunu düşünün! Bedenin tüm parçaları içinde cinsel organ kuşkusuz en esnek, en kullanışlı olanıdır.

Bu konuyu kapatmak için şunları yazıyorum: Beynin dsağladığı ve elde somutlaşan cinsel nesne, gerçek nesneyle rekabet edip onu geçebilir. Bir partneri düşünerek mastürbasyon yapan insan, bu partnerin vakitsiz ortaya çıkmasıyla tedirgin olacak ve onu bir bakıma kendi imgesiyle aldatarak düşlerine dönmeyi yeğleyecektir.

İşte, eşcinsel ilişkileri ikili ve karşılıklı mastürbasyon sanan heteroseksüellerin çoğunun bu düşüncesini çürüten şey. Söz konusu olan bu değil. Gerçekten mastürbasyon tek başınadır ve amblemi kuyruğunu ısıran bir yılandır. Her cinsel ilişki ?eşcinsel ya da heteroseksüel olsun- bir partnere armağan sunmayı, belli bir kişiye orgazm adamayı gerektirir. Bir kişinin uzakta bulunabileceği, adamanın uzaktan yapılabileceği doğrudur; o zaman gerçek mastürbasyon haklarını geri alır, ancak bu sırada imgelemin yardımı kişiseldir.

Bana bir gün üstünde şu basit sözler yazılı bir kartpostal gönderen önemsiz bir dostumun çok nazikçe dile getirdiği şey de buydu: ?Selam dostum! Biraz önce sanin sağlığına ufak bir şişeyi diktim başıma!?
>meteorlar_m_tournier


Hiç yorum yok:

Pages